facebook

Убито двох підозрюваних у стрілянині в Каліфорнії

Один з них чоловік, інша – жінка.

1721812



Двоє підозрюваних у стрілянині в каліфорнійському Сан-Бернардіно вбиті. Про це повідомив шеф місцевої поліції, передає РИА Новости.

“Двоє підозрюваних були вбиті в чорному автомобілі, в якому вони ховалися. Один з них чоловік, інша – жінка. Вони були озброєні”, – зазначив він.

За його словами, поліція “бачила третю людину, яка тікала з місця подій”. “Але ми не знаємо, чи причетна вона до злочину”, – сказав шеф поліції.

Він також зазначив, що слідчим наразі невідомо, що стало причиною стрілянини. Раніше повідомлялося, що трагедія могла розігратися через сварку на вечірці.

Представник поліції зазначив, що одна людина дійсно залишила вечірку, імовірно після сварки, але влада не має даних про те, що вона причетна до злочину.

Стрілянина сталася в регіональному центрі Inland, який займається наданням допомоги людям, котрі страждають на розумові розлади. З будівлі вийшли 30 осіб, які раніше перебували в заручниках.

Представник місцевої поліції повідомив, що, за попередніми даними, в результаті стрілянини загинули до 14 людей, ще 14 отримали поранення.

Читайте також:  Загинула насильницькою смертю: В Італії українка загинула від руки свого племінника

Шукайте деталі в групі Facebook