facebook

Активісти: кількість ДТП на Прикарпатті збільшилась через безкарність водіїв

2 грудня у конференц-залі готелю “Станіславів” з ініціативи ГО “Громадський рух “Народний контроль” пройшов круглий стіл на тему: “Безпека дорожнього руху під час реформи правоохоронних органів”.

 Îäåññå íà Ëþñòäîðôñêîé äîðîãå ïðîèçîøëî ÄÒÏ



В рамках обговорення даної проблеми на круглому столі були запрошенні представники правоохоронних органів, комунальних служб, міської та обласної ради, активісти та журналісти, передає Станіславське ТБ.

“Побутує ілюзія, що через реформи правоохоронних органів на дорогах немає контролю і люди почали нехтувати не лише своєю безпекою, але і безпекою інших громадян. Люди почали відчувати безкарність і це одна із основних причин збільшення ДТП. Ми маємо на меті звернутися до керівника національної поліції України, представників місцевої влади надати для Івано-Франківської області з регіонів де представники правоохоронних органів пройшли переатестацію і надати додаткові патрулі з метою забезпечення порядку на наших дорогах”, – заявив керівник Івано-Франківської обласної організації “Громадського руху “Народний контроль” Володимир Гергелюк.

Нагадаємо, останнім часом на дорогах Івано-Франківської області збільшилась кількість дорожньо-транспортних пригод.

Читайте також:  НА САВЧЕНКО ПІД РАДОЮ НАКИНУЛАСЬ АГРЕСИВНА ЖІНКА: ВИМАХУВАЛА ЛАНЦЮГОМ І ПОГРОЖУВАЛА (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook