facebook

Його правління смертю почалося – смертю і закінчиться. Але власною, страшною…

Останнє послання раSSєйського диктатора федеральному зборищу є дуже знакове тим, що він взагалі не згадав у своєму виступі про



Україну
чи Білорусь.

Так, ніби на території України вже припинився конфлікт, в якому Путлер позиціонував себе в ролі захисника «русскоґо міра». Так, ніби Білорусь не є частиною так званої союзної держави і не намагалася допомогти мирному вирішенню цього конфлікту.

Навіть коли “вождь” говорив про Крим – тему анексії півострова він ще не облишив, вона залишається наріжним каменем шовіністичної ідеології російського керівництва – про Україну він теж не згадав.

І про катастрофу з електропостачанням на окупованій території – теж.

Проте левову частку свого виступу Путлер присвятив операції в Сирії, конфлікту з Туреччиною і погрозам на адресу керівництва цієї країни.

Це тому, що ідеологія Путіна – зовсім не ідеологія «русскоґо міра» або відновлення “савєтской” імперії. Ідеологія Крємлівської банди – це ідеологія війни та агресії.

Вони воюють не для того, щоб щось побудувати – а для того, щоб утримати владу і змусити своїх громадян погодитися з неминучим падінням рівня життя і занепадом держави.

Якщо якісь російські шовіністи розраховували, що Путлер піднесе їм Україну на блюдці – вони помилялися. Путлеру потрібна не Україна, а війна в Україні. Якщо цю війну можна замінити війною в Сирії – тим краще і цікавіше: в цій країні можна вбивати мирних жителів без особливих турбот.

В Україні Путлер боявся застосувати авіацію і діяв за допомогою наземних військ і бандитів (“шахтьоров”, “заблудівшихся”, “уволєнних”). У Сирії його війська – це війська Асада, однак він може застосовувати авіацію.

Якщо конфлікт в Сирії завершиться, ВОНО (для точного визначення чекає долі: Чаушеску, Мілошевича, Каддафі …) постарається знайти іншу можливість вбивати, руйнувати і показувати смерть по телевізору (щоб усі боялися, і не насміхалися!).

Його правління смертю – терористичними актами у власній країні, підривом житлових будинків, війною в Чечні – почалосясмертю (власною та й не тільки його) і закінчиться.

Ідея та джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/article/27408387.html

Читайте також:  Як онкопацієнтам отримати допомогу під час війни? Консультації, лікарні, медикаменти

Шукайте деталі в групі Facebook