facebook

Іванофранківці зцілюються біля ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської

В Івано-Франківську у храмі Св. Йоана Хрестителя, що на вулиці Микитинецькій, є чудотворної ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яку у травні 2010 року у вигляді копії повернули у місто.

4zgLn4cTe8Y



Попри усі перепитії навколо образу, він відразу почав творити чуда. Варто згадати тільки історію хлопчини, якого ікона і молитва врятували від смерті, після того, як він випустив собі кулю у скроню.

І це не єдиний випадок зцілення. Настоятель храму й ініціатор повернення ікони в місто отець Володимир Вінтонів розповідає про численні видужання від цукрового діабету, від переломів, безсоння, психологічних розладів, вдалі операції і навіть допомогу у вирішенні різноманітних життєвих проблем, які відбувалися саме за посередництва ікони.

Пропонуємо вашій увазі чергову історію про зцілення за посередництва ікони. Прикарпатка Галина завдяки молитві у храмі подолала депресію і знову відчула радість життя.

Я перенесла операцію, після якої у мене почалася сильна депресія, боялась сама залишатися у приміщенні, втратила апетит, зник сон. Вживала сильні антидепресанти, але і вони не допомагали. Рідні дуже важко переживали це, але я нічого не могла вдіяти.

Прийшовши у храм Іоана Хрестителя разом з дочкою, до ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської, після перших же вервичок, мені стало краще. Після завершення молитов на вервичці до Помпейської Божої Матері, вже почувалася значно краще. А дочка навіть змогла отримати роботу.

Завдяки посередництву ікони Матері Божої Ласкавої Станиславівської у мене відновився сон, відчула легкість на душі, смак життя.

Вдячна Богу, Матінці нашій Небесній та Ісусові Хрестові за ці ласки, подаровані мені. Хочу подякувати за підтримку дітям, чоловікові, сестрі, матері – усім, хто молився за мене.

Читайте також:  Іванофранківці вимагають припинити забудову зеленої зони

Хай Матір Божа оберігає нас від усього злого. На все воля Божа і ніщо не відбувається без Божої ласки і благословення.

Галина Миронівна, с. Підлужжя

Шукайте деталі в групі Facebook