facebook

Компанія “LEONI” розглядає можливість будівництва заводу на території Івано-Франківської області

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив директор Департаменту євроінтеграції та розвитку туризму Івано-Франківської облдержадміністрації Дмитро Романюк.

12314697_1082202135153622_4029552661464028470_o



“Друзі, хочу повідомити, що останні 3 місяці ведеться надзвичайно інтенсивна робота із компанією “LEONI” щодо можливого будівництва на території області заводу на 5000 робочих місць. 4 зустрічі на найвищому рівні керівництва області та дирекції компанії в Україні, проведено більше 20 робочих нарад в ОДА із органами місцевого самоврядування, “земельниками”, “енергетиками”, “газовиками” тощо. Нашими пропозиціями та проведеною роботою ми змогли переконати інвестора (український менеджмент) у тому, що Івано-Франківська область є значно привабливішою щодо будівництва на її території заводу, ніж сусідні області. Вже було здійснено безпосередній виїзд на земельну ділянку та проговорюються конкретні робочі питання щодо підведення комунікацій та логістики розміщення заводу. Єдине чого ми очікуємо – це рішення керівництва компанії (правління компанії, яке знаходиться в Німеччині) щодо вибору регіону, яке має бути прийнятим до кінця року. Тому тримаємо кулаки. P.S. Великою перевагою є також те, що компанія до нас привозить свій вже сформований попит, вона не буде конкурувати з місцевими ВО “Карпати” чи “Tyco Electronics”, хіба що у призмі залучення робочої сили, а це буде вести до зростання заробітної плати Смайлик «wink» (інвестор також забезпечує своїм працівникам соціальний пакет та медичне страхування)”, – написав Романюк.

ДОВІДКА:

Leoni AG — німецьке холдингове акціонерне товариство. Компанія була заснована в 1569 році і є одним із найстаріших підприємств Німеччини. Холдинг «Leoni AG» був заснований в 1917 році.[1] Штаб-квартира компанії від самого заснування знаходиться в Нюрнберзі (Німеччина). Акції Leoni AG входять в розрахунок індекса MDAX. Найбільший розвиток компанії припадає на кінець 1980-их і до 2009 року. Бурхливий розвиток компанії перервала світова економічна та фінансова криза. Головною стратегією компанією протягом всієї історії, було об’єднання та співпраця із іншими компаніями, а часто навіть поглинання компаній-конкурентів. Компанія та її ключові особи неодноразово нагороджувалися різноманітними нагородами. Заводи та дочірні компанії холдингу знаходяться по всьому світі, в тому числі і в Україні. Компанія займається випуском різного роду кабелів та займає в своїй галузі передові позиції.

Читайте також:  Біля Львова хочуть збудувати аналог німецького Europa Park

Головні напрями холдингу «Leoni AG»: виробництво дроту і кабелю для різних сфер індустрії, виробництво джгутів, дротів та інших комплектуючих для автомобільної промисловості.Ключові клієнти холдингу: General Motors, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Cummins, Caterpillar, DAF.

Шукайте деталі в групі Facebook