facebook

Vodafone запустив у Івано-Франківську 3G

11 грудня 3G мережа стала доступною абонентам Vodafone і «МТС Україна» в Івано-Франківську та Херсоні. У ніч з 10 на 11 грудня в цих містах Vodafone запустив свою 3G мережу з використанням технології HSPA+.

vodafonejpg


Найактивніші шанувальники швидкісного мобільного інтернету в двох містах встигли за ніч завантажити 1,77 Тб 3G трафіку. 3G абоненти в Івано-Франківську більше перевіряли швидкості за допомогою спід-тестів і слухали нічний ефір інтернет-радіо, а користувачі у Херсоні надали перевагу перегляду відео на Youtube і спілкуванню в соціальних мережах, пише Репортер.

Стабільно високих швидкостей в 3G мережі оператор досягає, використовуючи європейський досвід – для того щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G мережі, компанія встановлює обладнання не тільки на існуючі базові станції, але й будує додаткові базові станції, що дозволяє забезпечити суцільне покриття міста. При розгортанні мережі застосовано сучасне обладнання технології single RAN виробництва компанії Huawei.

Як користуватись 3G

Для того щоб скористатися послугами 3G, достатньо мати телефон з підтримкою 3G. У меню телефону слід вибрати режим мережі «3G» або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активована послуга мобільного інтернету.

Скільки коштує 3G інтернет для абонентів Vodafone

Вартість користування 3G вже включено до будь-якого тарифу Vodafone Red. На додаток до 3G інтернету, у пакет послуг будь-якого з тарифів лінійки включено безлімітний голосовий зв’язок у мережах Vodafone та «МТС Україна», а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України та в 62 країни світу.

Де ще можна скористатись 3G від Vodafone

Оператор запустив власну 3G мережу в Ужгороді, Львові, Мукачеві, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку, Чернігові, Миколаєві, Сумах та поетапно запускає 3G в Києві та передмісті. Детальна інформація про 3G покриття доступна на сайті https://www.vodafone.ua/uk/network.

Читайте також:  В Івано-Франківській області стався вибух у лікарні: загинуло чотири людини (фото)

Українські абоненти Vodafone також можуть користуватися доступними послугами зв’язку в Європі завдяки послузі «Роумінг, як удома». Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і «МТС Україна». У вартість послуги також входять необмежені вхідні дзвінки в 15-ти найпопулярніших роумінгових країнах Європи – це Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина. Деталі тарифів доступні за посиланням https://www.vodafone.ua.

Довідка

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках. Станом на 30 вересня 2015 Vodafone надає послуги 454 мільйонам абонентів мобільного зв’язку і 12,5 мільйонам користувачів фіксованого інтернету.

Шукайте деталі в групі Facebook