facebook

Фонд “Ти – ангел” отримав нагороду національного конкурсу — бурштинового “Янгола Добра”

Оприлюднені підсумки третього національного конкурсу “Благодійна Україна”, в якому взяли участь понад 300 фондів та ініціатив. Благодійний фонд “Ти – ангел” з Прикарпаття отримав нагороду “Кращий благодійник у сфері медицини України”.

blago-2015-3__large


Понад три сотні благодійних програм і проектів, масштабних акцій та особистих добрих вчинків представили на конкурс “Благодійна Україна” доброчинці з усіх куточків України, інформує офіційний сайт конкурсу.

Церемонія нагородження, яка вже традиційно проходить у приміщенні Національного культурно-мистецького і музейного комплексу “Мистецький Арсенал”, нагадує “оскарівську”. Її провели Заслужена артистка України, журналіст і співачка, член Наглядової ради Національного конкурсу “Благодійна Україна” Анжеліка Рудницька і голова оргкомітету конкурсу, Президент Асоціації благодійників України Олександр Максимчук.

Оголосити кращих доброчинців і вручити їм нагороди організатори запросили відомих українців. Участь у церемонії взяли дружина Президента України Марина Порошенко, заступник Голови КМДА Ганна Старостенко, Голова Наглядової ради МБФ “Україна 3000” Катерина Ющенко, фронтмен гурту KOZAK SYSTEM Іван Леньо, члени Наглядової ради і Правління Асоціації благодійників України, представники міністерств і відомств, посольств, представництв іноземних місій в Україні, доброчинці – номінанти конкурсу, а також громадяни, небайдужі до розвитку благодійності в Україні.

Переможці отримали унікальні відзнаки – бурштинові “Янголи Добра”, а лауреати – пам’ятні дипломи.

Спеціальну відзнаку і диплом як “Кращий благодійник у сфері медицини України” отримав Івано-Франківський обласний фонд “Ти – ангел”.

На своєму сайті Фонд щомісяця звітує про те, чим займається і що саме робить на Прикарпатті.

“На рахунок ми отримали 40 514,64 грн. Витратили – 51 884,88 грн. Потреб у лютому було багато. Зокрема, гроші ми витратили на спеціальні візки для дітей з обмеженими фізичними можливостями із Залучанського дитячого будинку-інтернату. Їх ми купили три штуки, що в сумі склало 14 400 грн. А ще наш фонд оплатив медичне обладнання для відділення інтенсивної терапії Долинської міської дитячої лікарні. Відтепер відділення має пульсоксиметри та портативні електрокардіографи, вартістю 27 930 грн”, – повідомив Фонд “Ти – ангел”.

Допомагали благодійники також і діткам, які знаходяться у відділенні онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні та в Івано-Франківському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей – для них закупили лікувальних препаратів.

Читайте також:  Загиблій кулеметниці Яні Червоній присвоєно орден Богдана Хмельницького

Шукайте деталі в групі Facebook