facebook

На Донбасі стали більше стріляти

Останніми днями інтенсивність обстрілів знову різко виросла.

1730101



Від початку доби сепаратисти на Донбасі здійснили 35 збройних провокацій проти українських військових, ситуація залишається напруженою, повідомляє прес-центр АТО.

“Найбільш активно бойовики намагаються спровокувати українських вояків на відкриття вогню у відповідь неподалік тимчасово окупованого Донецька. Близько двох десятків разів проросійські гібридні бандформування зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Піски, Дослідне й Авдіївку”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на Луганщині зафіксовані обстріли Нижньотеплого.

Крім того, повідомляють військові, тривають провокації із застосуванням неприцільного вогню поблизу Горлівки. “Зокрема з автоматичних станкових гранатометів бойовики двічі били по Зайцевому, з великокаліберних кулеметів – по Троїцькому, зі стрілецької зброї – по Новгородському”, – йдеться в повідомленні.

У свою чергу, в ДНР заявляють про 10 випадків порушення перемир’я. “Обстрілу піддалися підконтрольна ДНР частина селища Зайцеве і Широка Балка на північ і захід від Горлівки відповідно. Крім того, під вогнем українських військових виявилася територія колишнього аеропорту Донецька і Петровський район столиці”, – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, в ранковому зведенні повідомлялося про 59 обстрілів сепаратистів і 14 військових. Таким чином, протягом останніх днів інтенсивність обстрілів різко виросла.

Читайте також:  Банди терористів "ДНР" грабують місцевих і мародерствують, - "ІС"

Шукайте деталі в групі Facebook