facebook

У Франківську на вулиці Криховецькій калюжа крові – авто збило пішохода

ДТП сталася поблизу пішохідного переходу.

thumb_1451_news_m_ad50f



Годину тому в підміському селі Крихівці позашляховик збив пішохода. Авто “Шевроле Каптіва”, яким кермувала жінка, поблизу пішохідного переходу на швидкості вдарило чоловіка, інформує Курс.

“Аварія сталася не на світлофорі, а поблизу пішохідного переходу. Ми наразі не беремося сказати, чи йшов чоловік по переходу, чи переходив дорогу перед ним. Це встановлює слідстство, оскільки віддача від удару була такою сильною, що потерпілого відкинуло вбік на велику відстань”, – повідомив представник прес-служби ДАІ  зі слів слідчих, які працюють на місці ДТП.

Травмований – чоловік старшого віку, сам із Маняви. Про це він ще зміг сказати поліцейським. Наразі йому надають допомогу в Івано-Франківській обласній лікарні.

Водій автомобіля, який скоїв наїзд, за попередніми даними, – твереза. В даний час проходить медичне освідчення на нявність алкоголю в крові.

За останній місяць це вже друге ДТП з потерпілими на вулиці Криховецькій. Попереднє сталося на неосвітленій частині дороги. Цього разу, уточнили слідчі, дорога була освітлена.

Читайте також:  Кілька днів поспіль на франківському сміттєзвалищі спалахують пожежі

Шукайте деталі в групі Facebook