facebook

Визначений найвитриваліший фанат “Зоряних воєн”

Переможець витримав 46 годин безперервного перегляду всіх епізодів кіносаги.

1732030



Кіномережа Alamo Drafthouse (США) провела конкурс на визначення найвитривалішого шанувальника кіносаги “Зоряні війни”, повідомляє Variety. Марафон тривав з 17 по 19 грудня в кінотеатрі району Південний Ламар в Остіні (штат Техас).

Переможцем став житель американського штату Техас Джим Брейден, який витримав 46 годин безперервного перегляду всіх епізодів космічної саги. 40-річному контент-стратегу компанії Dell вдалося обійти шістьох суперників, які заснули раніше. За майже дві доби безперервного сеансу він подивився перші шість епізодів фільму, після чого – дев’ять разів поспіль “Зоряні війни: Пробудження сили”.

“Ми пройшли через пекло – ментально і фізично. Кіномарафон став майже галюцинаторним досвідом. Один хлопець у якийсь момент поскаржився на біль у грудях і відключився”, – розповів переможець.

При цьому, вийшовши з кінотеатру, Брейден зазначив, що він як і раніше готовий насолоджуватися цим фільмом, настільки він гарний.

Як приз переможцю вручили семирічну перепустку на всі фільми в мережі Alamo Drafthouse, колекційний набір постерів й іменне крісло в одному з кінозалів.

Раніше повідомлялося, що фантастичний фільм “Зоряні війни: Пробудження сили”побив рекорд за касовими зборами за перші прокатні вихідні.

“Зоряні війни: Пробудження сили” вийшов у світовий прокат 17 грудня. Він став першим епізодом епопеї, знятим після придбання прав на неї компанією Disney. До цього нові епізоди “Зоряних воєн” не з’являлися на екранах десять років.

Наступний фільм вийде на екрани в 2017 році, третій – в 2019-му. Режисером восьмого епізоду, який поки не отримав назви, призначений Раян Джонсон (“Петля часу”, “Пуститися берега”).

Читайте також:  Названо найпопулярніше дитяче ім'я у світі

Шукайте деталі в групі Facebook