facebook

З’явилося відео затримання Корбана

Корбана відвезли на “швидкій” у невідомому напрямку.

1732742


Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана затримали у четвер увечері в своєму будинку в Дніпропетровську співробітники СБУ та ГПУ, після чого його посадили в машину швидкої допомоги.

Як заявила адвокат Корбана Оксана Томчук, силовики прибули до її підзахисного з постановою про примусове медичне обстеження.

“Ми ж маємо картину того, що відбувається. Єдине, що можу назвати це одним словом “сюр”, оскільки тут немає нічого спільного з нормами права… Зараз нам незрозуміло, куди його везуть. Його завантажили в машину швидкої допомоги”, – сказала Томчук в ефірі телеканалу 112 Україна.

Раніше в політсилі заявили, що правоохоронці здійснили обшук у будинку Корбана. Повідомлялося, що лідера Укропу везуть до Києва.

Нагадаємо, Корбан перебуває під цілодобовим домашнім арештом, термін якого закінчується 31 грудня. 31 жовтня СБУ і ГПУ почали спецоперацію з розслідування діяльності політика. Його підозрюють в організації злочинного угруповання, яке викрадало людей. Також Корбана підозрюють у розкраданні 40 млн грн, зібраних для волонтерів АТО.

Читайте також:  «Олег, синку! Я бачу тебе!»: У Мережі з’явилося зворушливе відео з мамою Сенцова. Неможливо стримати сліз

Шукайте деталі в групі Facebook