facebook

Телефон в Південній Кореї попередить про суїцидальних думки

Технологія розроблена для попередження батьків про суїцидальні думки їх дітей.

63011


У Південній Кореї дуже високий рівень підліткових самогубств Уряд Південної Кореї схвалив використання додатків для мобільних телефонів, розроблених щоб попереджати батьків про те, що їх дитина, можливо, збирається звести рахунки з життям.

Програми аналізують зміст повідомлень, що залишаються підлітками в соцмережах, та перевіряють їх на наявність слів, здатних вказувати на суїцидальні настрої автора. Якщо механізм спрацьовує, на смартфон батьків підлітка приходить тривожне повідомлення. У Південній Кореї дуже високий рівень підліткових самогубств, який нерідко пов’язують зі стресом через завищені, на думку багатьох, вимоги у школі. Тільки в минулому році з закінчили життя самогубством 118 юнаків і дівчат шкільного віку.

Повідомлялося, американський розробник Кевін Гут придумав додаток, яке дозволяє дивитися фільми прямо з Microsoft Excel. Воно не виявляється ні однією програмою-монітором запущених додатків, і невидимо для адміністратора офісної мережі.
http://dt.ua/

Читайте також:  Польща отримала усі дозволи для будівництва газопроводу з Норвегії в обхід Росії. Користуватися ним зможе і Україна

Шукайте деталі в групі Facebook