facebook

Унаслідок “тренувань” путлерівців знову загинули діти (ВІДЕО +18)

Наслідком чергового бомбардування 26 грудня раSSєйськими військовими школи в сирійському місті Ідліб вбито 9 осіб, у тому числі 5 дітей, повідомляють іноземні ЗМІ з посиланням на представника сил цивільної оборони району Джарджаназа Махмуда Дагіма. Десятки поранені.


Одним з місцевих жителів зроблений відеозапис на мобільний телефон.

Кількома днями раніше путлерівці розбомбили школу в місті Дума, убивши більше 50 осіб, серед яких були діти. У результаті бомбардувань було також зруйновано та пошкоджено велику кількість житлових будинків.

У грудні також російські агресори 6 разів за день бомбили Ідліб і вбили, за даними Рейтер, більше 40 чоловік. Вони регулярно бомбардують школи, базари, лікарні, вбиваючи жінок і дітей.

Представники ряду держав збирають докази скоєння військових злочинів у Сирії. У доповідях правозахисних організацій наголошується, що російські бомбардування спрямовані в першу чергу проти мирних жителів і заяви Москви про «боротьбу з ІД» відверто брехливі.

Сирійці, в свою чергу, звинувачують Москву в проведенні безладних бомбардувань, у вбивстві сотень жінок, старих і дітей, що проживають далеко від передових ліній битв і не беруть участь у боях.

Нагадаємо, що кремлівський вожак заявив, що російські військові тренуються в Сирії: «Кращі навчання, ніж операція в Сирії, складно собі уявити. Ми можемо досить довго там тренуватися без шкоди для бюджету».

Джерела: іноЗМІ, https://www.youtube.com/watch?v=JYUNTo1Ej1U

Читайте також:  Батьки, не гайте часу: Ще можна оформити 14 тисяч гривень на дитину - як

Шукайте деталі в групі Facebook