facebook

Степан Хмара про Порошенка: “Це типовий мафіозі… Це ненажера..”

Степан Хмара про Порошенка:

944883_929537457142934_4232020593152288371_n


“Це типовий мафіозі… Це ненажера… Янукович трохи боявся, він не такий був повороткий. А ця сволота, знаєте, вона більш розвинена і більш небезбечна!

Він боїться українського. Він любить тільки прибутки. Для нього матеріальне – інших цінностей у нього нема…

Він в змові з Путіним. Він готовий на все. Він готовий розміняти, що він фактично робить, Україну на свої бізнес-інтереси. Для нього неважливо, що буде з Україною, якою вона буде. Він би погодився бути тут гауляйтером, генерал-губернатором Малоросії, аби тільки можна було панувати і грабувати!

Це мають зрозуміти чим більше українців. Чим раніше – тим буде краще”.

(с) Степан Хмара
Герой України, в’язень радянських таборів, дисидент
(І, звичайно ж, – агент Кремля, рука Москви і провокатор).

Нагадаємо, кілька годин тому зевершився “суд” на головою Політради “Українського об’єднання патріотів-УКРОП” Геннадієм Корбаном, на якому майже добу пробув Степан Хмара. 

Геннадій Корбан в своєму виступі після “суду” закликав свої прихильників до спокою…  Після того “суду”, недолюстрованого “судді”-фігуранта кримінальних справ, “прокурорів” на Порш-Кайєнах, “лікарів”-“експертів” з Амосова (також фігурантів криміналу), наперед написаних рішень на дрібне замовлення дрібного мстивого цинічного “президента”, після ігнорування всього що тільки можна було зігнорувати (КПК, етика, мораль…),

Без дотримання процедур, без навіть намагання зробити так, щоб цей “суд” виглядав подібним на справді хоч якусь подобу суду…
І що далі?

Читайте також:  За крадіжку "свободою" асфальту з вулиці Тичини може бути порушена кримінальна справа?

Шукайте деталі в групі Facebook