facebook

Оприлюднили фото арабів, які розбещували франківських дітей в Тернополі

Оприлюднили фотографії двох тернопільських арабів, які мали статеві стосунки з дівчатками 12 і 13 років з Івано-Франківська.

14513160141637



Іноземні студенти навчаються в тернопільскому “медичному” на стоматологів, повідомляють в ГО “Ідея нації”, пише doba.te.ua.

“З поведінки так званої нової поліції в Івано-Франківську та Тернополі видається, що винні іноземці вкотре уникнуть покарання, — зауважує керівник обласного осередку громадської організації «Ідея нації» Олексій Станько. — Так виглядає, що якщо дана справа не набуде більшого розголосу, то працівники правоохоронних органів будуть і надалі покривати злочини представників азійського та африканського континенту для того, щоб не страждав імідж цих іммігрантів у нас в Україні. Для чинної української влади байдуже, що постраждалими виявились неповнолітні молоді дівчата. Тому в цьому випадку одними співчуттями не обійтися, а потрібно згідно чинного законодавства покарати винних та притягнути у разі необхідності до відповідальності працівників поліції у Івано-Франківську, які не поспішають розкривати цей злочин. Складається враження, що поліцейські покривають винуватців. Також до даної справи причетні двоє студентів Тернопільського Медичного Університету, котрі у Тернополі навчаються на стоматологів. Про це також замовчують у поліції та навчальному закладі. Тому ми оприлюднимо фото причетних у цій справі громадян Іраку (студентів Тернопільського медичного університету)”.

Нагадаємо, днями громадський активіст Степан Андрійців розмістив інформацію у соціальній мережі про те, що 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат.

Читайте також:  Щоб заробити на лікування, чотирирічний Денис із Прикарпаття плете з мамою новорічні ялинки

Шукайте деталі в групі Facebook