facebook

Сенатор Маккейн: Росія може напасти на Україну з боку Придністров’я

makkeyn-437x277

Сенатор США від Республіканської партії, голова комітету у справах Збройних сил Джон Маккейн вважає, що Росія може напасти на Одеську область із боку Придністров’я. Про це він сказав в інтерв’ю “ТСН. Тиждень”.



“Я дуже стурбований, що зараз, коли Путін отримав Донецьк, решта сходу України та, зокрема, Маріуполь можуть стати його наступними метою і мішенню”, – сказав Маккейн.

Відповідаючи на питання про ймовірність нападу на Харків чи на Одесу, він сказав: “Тут є варіанти. Якщо він думає, що це йому просто зійде з рук і він не платитиме своєї ціни, то цілком може спробувати піти на Одесу з боку Молдови. У нього 1400 так званих “російських миротворців” у Придністров’ї. Він чинить неймовірний тиск на країни Балтії”.

Маккейн також зазначив, що, поки Володимир Путін продовжуватиме агресію, необхідно посилювати санкції. “Російська економіка зараз перебуває в дуже поганому стані через ціни на нафту. Проте, на жаль, європейські лідери та США діють у “найкращих” традиціях Невіла Чемберлена і 1930-их років”, – зазначає Маккейн.

джерело news.liga.net/

Читайте також:  Подружжя домоглися дозволу назвати сина "диявольським" ім'ям

Шукайте деталі в групі Facebook