facebook

Фірташ може стати власником WOG

За даними ЗМІ, Фірташ має намір придбати сегмент торгівлі нафтопродуктами групи Континіум.

1735600



Український бізнесмен, який тривалий час перебуває за межами країни, Дмитро Фірташ веде переговори про покупку контрольної частки в групі WOG. Про це пишеЛігаБізнесІнформ з посиланням на одного з менеджерів мережі автозаправок.

Також видання з посиланням на дані власника великої української компанії-нафтотрейдера повідомляє про те, що у WOG вже фактично змінився основний власник. “Юридично угода, напевно, ще не закрита. Але це питання часу”, – говорить він.

Інформацію про те, чия частка може перейти до Фірташа, співрозмовники видання не розкрили. Однак, за їхніми відомостями, покупка стосується тільки сегмента торгівлі нафтопродуктами групи Континіум.

Водночас прес-служба належної Фірташу Group DF заявила, що вони “не коментують чутки, наміри і гіпотетичні угоди”.

Сума ймовірної ​​угоди щодо покупки WOG невідома. “Загалом мережу АЗС WOG можна оцінити в $500 млн мінус заборгованість перед банками”, – говорить старший аналітик Dragon Capital Денис Саква. Співробітник одного з інвестбанків повідомив виданню про те, що станом на кінець минулого року кредиторська заборгованість WOG перед банками становила понад $300 млн.

Нагадаємо про те, що раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Фірташ буде затриманий у разі свого повернення в Україну у зв’язку з відповідним зверненням Міністерства юстиції США.

Після цього Фірташ, який планував повернутися в Україну 2 грудня на з’їзд Федерації роботодавців, скасував свій приїзд.

Читайте також:  В Україні злетять ціни на маршрутки — перевізники назвали терміни

Шукайте деталі в групі Facebook