facebook

Тепле свято: ТОП-10 подарунків на Новий рік і Різдво

Журналісти Еспресо.TV підготували добірку ідей новорічно-різдвяних подарунків.


Ви не побачите тут прикрас, парфумів, косметики, гантелей для фітнесу… – того, на що здебільшого наштовхуєтесь, загугливши “Що подарувати на Новий рік”. До вашої уваги – добірка цікавих подарунків, які можна придбати чи створити власноруч, які можуть легко надихнути на власну ідею. Головне те, що вони огорнуть теплом серця щасливчиків, які їх отримають.

null

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

 

Книга

Гарний і корисний подарунок на будь-який смак, для різних вікових категорій. Вдало обравши книгу, ви покажете, що цінуєте захоплення людини, якій її даруєте. До того ж деякі українські видавництва випустили новинки спеціально до свят. Наприклад, “Видавництво Старого Лева” цьогоріч перевидало “13 різдвяних історій” від сучасних українських письменників. До того ж випустило низку дитячої літератури під ялинку. Спеціальні новорічно-різдвяні пропозиції для зовсім маленьких і старших читачів підготувало видавництво “Фонтан казок”.

У нагоді стануть популярні розмальовки-антистреси, де чарівні сади, загублені океани, колоритна Україна заграють новими барвами в руках і дорослого, і дитини. Таке диво випускають декілька українських видавництв, тож обрати є з чого. До речі, найсвіжіша книга-розмальовка – “Гаррі Поттер” (“А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”), що представляє героїв і сцени з фільму про чарівника.

Гарним подарунком будуть і теплі історії, які можна читати на тлі падання снігу, загорнувшися у плед і смакуючи гарячим напоєм. Навіть більше – можна відразу обрати книжку до кави, до шоколаду (мова йде про популярні книжки Надійки Гербіш). Такої ж тональності книжкова новинка “Львів. Кава. Любов” (“Клуб сімейного дозвілля”) – історії, написані сучасними українськими письменницями.

null

Оригінальний блокнот

Новий рік – нові події, завдання, цілі. Чому б не розпочати його з чистої сторінки… нового блокноту. Такий подарунок буде корисним, підкреслить індивідуальність власника. Записник може надихати своїм виглядом – як ось створений із вінтажних тканин чи той, що містить картини знаних художників. Сучасні блокноти для справ здатні тренувати творчість: у них можна писати, малювати, розмальовувати зображення, створювати мегаплани, вести бюджет тощо. Вибір за вами. Головне – обирайте з любов’ю.

Читайте також:  Путін назвав українців та росіян "частинами одного народу"

null

Фото: papinarubashka.com

 

Смаколики

Також дуже багатогранний подарунок. Приготувати духмяне печиво, імбирні пряники, домашні цукерки, варення можна власноруч. Гарно запакувавши смакоту у святкову коробку, ви приємно здивуєте практично будь-кого. Хто ж віддає перевагу купленим смаколикам – може з легкістю втонути в асортиментах від українських виробників. Останнім часом в Україні зростає кількість вправних господинь, які готують майже все, чого душа-ласунка забажає.

null

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

Фото: www.facebook.com/marmeladjam/

null

Фото: beauty.ua

 

Коробка з подарунками

Якщо ви маєте безліч ідей для подарунка і не знаєте, яку з них обрати, складіть усе бажане в одну коробку. Ви створите караван емоцій для того, хто триматиме це диво у руках. У чарівну коробку можна покласти смаколики, листівки, квитки на цікавий захід тощо. Щоправда, можна знайти вже скомплектовані різдвяні бокси, сповнені сертифікатами на послуги і консультації у сфері краси та здоров’я, мотиваційними завданнями та вправами на щодень. До всього, наприклад, додається ще й пов’язка на очі для сну, натуральне мило, ялинкова прикраса.

null

Фото: the-people.com

 

Прикраси на ялинку, створені власноруч

Звісно, найлегший і найкоротший шлях – придбати новорічну прикрасу. Та тільки уявіть, як приємно буде людині лише від однієї думки, що ця краса створена спеціально для неї. А ще ніжне різдвяне янголятко чи барвиста ялинкова кулька нагадуватиме про вас щороку – не менша приємність для вас самих. Ідей ялинкових прикрас є безліч. Для створення деяких навіть не знадобляться особливі здібності. Низку відповідних уроків можна знайти в інтернеті або ж відвідайте майстер-клас.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

 

Головний символ 2016-го

Наразі мавпенята, певна річ, – один із найпопулярніших подарунків. Милі, веселі вони представлені у різних інтерпретаціях – смаколиках, іграшках. До прикладу, цікавим варіантом може бути мавпочка-скринька, яку ми побачили в українських майстринь. Це не просто іграшка, а така собі скринька, у яку можна заховати баночку меду, варення або ж якийсь довгоочікуваний невеликий подарунок.

Читайте також:  Різдво: повір'я, прикмети, заборони та ритуали

null

Фото: www.facebook.com/angel777home/

 

Листівки

Листівки – вічнозелений подарунок. Саме вони спонукають нас гортати слайди яскравих спогадів. Створювати листівки нас вчили ще змалку – маєте нагоду пригадати, що й до чого. Бажаєте листівку придбати? Тоді радимо звертати увагу на сучасні цікаві варіанти, як ось листівки на дереві; листівки, складені у грифельний горщечок, на якому можна писати крейдою; листівки з “живими” ілюстраціями або так звані 3D-коробочки, із яких неочікувано вистрибують сніговики, ялинки та теплі привітання.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

null

Фото: mira-design.com.ua

 

Банка-ліхтарик

Оригінальний подарунок для тих, хто любить створювати атмосферу свята й затишку у своєму домі. До того ж це доволі бюджетний варіант. Створити банку-ліхтарик можна власноруч, придбавши всі необхідні матеріали і подивившись майстер-клас в інтернеті. Ви переконаєтесь, як буденну річ можна перетворити на незабутній подарунок і вражаючий елемент декору.

null

null

Піжама

Чудовий подарунок у холодну пору року. До слова, обрати такий дарунок можете серед колекцій нових українських брендів, що спеціалізуються на випуску піжам. Комфортні, класичні, жартівливі – асортимент приємно вражає. І тільки уявіть, хтось засинатиме і прокидатиметься, згадуючи про вас.

null

Фото: www.facebook.com/PigamaEverydaysunday/

null

null

Фото: www.facebook.com/KrutaPijama

 

В’язане тепло та святковий одяг для всієї родини

В’язані шапки, рукавички, шарфи, пледи – те, що завжди знадобиться взимку. Цікавий варіант – одяг в одному стилі для всієї родини. І байдуже футболка це чи світшот – таке єднання і родинне тепло обов’язково всіх зігріють.

null

Фото: Вікторія Руденко, Різдвяний Арсенал-2015

null

Фото: folkmoda.net

Шукайте деталі в групі Facebook