facebook

“50 відтінків сірого” шість разів номінували на “Золоту малину”

Еротична драма номінована, в тому числі, в категорії “Найгірший фільм”.

1741418



Еротична стрічка “50 відтінків сірого”, в якій головні ролі зіграли Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан, номінована шість разів на антипремію “Золота малина”, передає The Washington Post.

Картина номінована в категорії “Найгірший фільм”, а виконавці головних ролей є претендентами на отримання звань “Найгірша актриса” і “Найгірший актор”. Крім того, їхня спільна робота також номінована в категорії “Найгірший акторський дует”.

Не оминули і режисера Сем Тейлор-Джонсон, а також сценаристів стрічки.

Таку ж кількість номінацій отримала фантастична комедія “Пікселі”. Стрічка заявлена ​​серед претендентів у номінаціях “Найгірший фільм”, “Найгірший актор” (Адам Сендлер), “Найгірший актор другого плану”, “Найгірша актриса другого плану”, “Найгірший сценарій”.

У списку номінантів у категорії “Найгірший фільм” також значаться ” Сходження Юпітер”, “Фантастична четвірка” і “Шопо-коп 2”.

Серед акторів, номінованих на “Золоту малину”, виявилися Ченнінг Татум (“Сходження Юпітер”), Джоні Депп (“Мордекай”) і Кевін Джеймс (“Шопо-Коп 2”).

Актрисами-претендентками на антипремію цьогоріч стали Міла Куніс (“Сходження Юпітер”), Гвінет Пелтроу (“Мордекай”) і Дженніфер Лопес (“Шанувальник”).

Імена переможців будуть оприлюднені 27 лютого – в день оголошення призерів “Оскара”.

Раніше Корреспондент.net повідомляв, що зірка “50 відтінків сірого” Дакота Джонсон номінована на премію BAFTA.

Читайте також:  Читаючи Кобзар, йдімо до Шевченка, – так краще пізнаємо себе!

Шукайте деталі в групі Facebook