facebook

В Івано-Франківську розпочався суд над іноземцями-педофілами. Пресу попросили “на вихід”

В Івано-Франківському міському суді розпочатися розгляд клопотання, щодо взяття під варту двох громадян Йорданії, яких підозрюють у зґвалтуванні малолітньої мешканки Івано-Франківська.

12557197_1076116735773943_852470329_o


Перекладач поцікавилася чи розуміє підозрюваний українську мову. Підозрюваний, 1993 року народження, відповів що розуміє. Суддя Хоростіль пояснив що у зв’язку із тим що справа стосується неповнолітніх та йде мова про зґвалтування – пропопонується розгляд справи зробити закритим. Представників преси попросили покинути залу суду до моменту зачитання ухвали“.

Як писала Фіртка, вчора було затримано двох студентів, громадян Йорданії, яких підозрюють у зґвалтуванні малолітньої мешканки Івано-Франківська.

Обидвом іноземцям оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушеннь, передбачених ч.4 ст. 152 (Зґвалтування) та ч.1 ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України.

За вказані кримінальні правопорушення передбачено кримінальну відповідальність у вигляді на строк від п’яти до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, днями громадський активіст Степан Андрійців розмістив інформацію у соціальній мережі про те, що 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат.

Читайте також:  Українців попереджають про потужну магнітну бурю у найближчі два дні

Шукайте деталі в групі Facebook