facebook

Очевидці приходу “русскава міра” в Сирії: “ми побачили розкидані всюди тіла загиблих дітей”

Учень зруйнованої р



аSSєйським авіаударом школи в Сирії, який чудом вижив, розповів подробиці нападу, повідомляє веб-сайт турецького “Агентства Анадолу”.

Рідні школярів, які загибли в результаті авіаудару російських військових літаків у кварталі Анжар сирійського міста Алеппо, а також очевидці інциденту, розповіли кореспонденту Агентства Анадолу про подробиці цього жахливого і підлого нападу.

«Ми почули звук вибуху бомби. Потім нам стало відомо, що вона попала в будівлю місцевої школи. Відправившись туди ми побачили розкидані всюди тіла загиблих дітей. Серед них був і мій син. Мені важко передати те потрясіння, яке мені довелося пережити. Нам залишається сподіватися лише на допомогу бога», – розповідає житель Алеппо Ахмед Тайіб, який втратив у результаті бомбардування сина. Сам Ахмед також отримав поранення.

«Все навколо зрівнялося з землею, нічого не можливо було розрізнити, були чутні лише плач і крики. Ми чекали допомоги від нашого вчителя, але він загинув під уламками», – згадує один з учнів зруйнованої школи Абдулкадіра Хасан, який отримав поранення в результаті авіаудару, але зміг вижити.

Джерело: http://aa.com.tr/ru//505019

Читайте також:  Крик душі щодо багатодітних матерів-одиначок. А ви згодні?

Шукайте деталі в групі Facebook