facebook

Ґоблін хоче відключити Інтернет: спершу в Криму, а потім – у всій РаSSєї!

Тимчасовий гауляйтер тимчасово окупованого Криму Сергій Аксьонов на прізвисько Ґоблін не на жарт розлютився на соціальну мережу Фейсбук.

Праведний гнів викликав той факт, що Мережа продовжує вважати Крим частиною України. Пікантності цій спалаху додав той факт, що своє роздратування Аксьонов виплеснув саме в Фейсбуці.

“Напередодні дня “Рєспублікі” я закликаю вас приєднатися до акцій, які є нашою кримською відповіддю на політику ряду соціальних мереж, в тому числі, Фейсбук, які досі позиціонують Крим як територію України. Це не дрібниці, це частина політики санкцій та інформаційної війни проти нашої країни і нашої республіки”, – написав Аксьонов.

Як відповідь підступному Заходу товариш Ґоблін запропонував активно використовувати хештег про російський Крим. Він точно не знає, як це працює, але всерйоз розраховує, що це сильне чаклунство повинно допомогти. Зовсім дарма. Тут змова і горілка на цілющих травах не лікує. Ампутація потрібна. Різати – не чекаючи перитонітів.

Традиційні для росії та її прихильників ліки давно підібрано і рецепт збережений в скрєпах – «не пускати». Які до чортової матері хештеги – більше пекла! Закрити до чортової матері не просто соціальні мережі, а взагалі Інтернет в Криму.

Нічого доброго для справжнього російського патріота в цьому Інтернеті немає і бути не може. По телевізору все що треба розкажуть, портрет вождя повинен бути в кожній родині паперовий, а для складних питань є дільничний або батюшка. І нема чого нишпорити по Мережі – там суцільна розпуста і чужі росіянам західні цінності.

Відключити Інтернет до чортової матері спершу в Криму, а потім і у всій росії! Чесне слово – всім стане тільки легше. І за поребриком і в нормальному світі.

Читайте також:  МОЗ оприлюднило звіт про рівень забруднення навколишнього середовища на Херсонщині

Джерело – https://site.ua/kirill.sazonov/2376-krym-bolshe-ada/


Шукайте деталі в групі Facebook