facebook

У Франківську чоловік побив вагітну жінку на 6-му місяці

20 січня о 17.45 год. в гінекологічне відділення обласного перинатального центру швидка медична допомога доставила жінку на 21-му тижні вагітності з вираженими забоями голови та лицевого черепа. Вагітну вдома побив співмешканець, якого поліція забрала на освідчення.

images (1)



На обліку в жіночій консультації з приводу цієї вагітності вона не знаходиться, повідомили в Департаменті охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА.

При зверненні в ОПЦ їй виставлено діагноз: п’ята вагітність, 21 тиждень, обтяжений акушерський анамнез. Забій м’яких тканин голови та лицевого черепа.

Вагітній провели ультразвукове дослідження органів черевної порожнини, малого тазу та внутрішньоутробного стану плода. На час огляду акушерської патології не виявлено.

Огляд провели в присутності слідчого. У подальшому вагітну дообстежив нейрохірург в обласній клінічній лікарні. Діагноз: струс головного мозку. Від госпіталізації вона відмовилася, мотивуючи тим, що вдома ні з ким залишити неповнолітніх дітей.

21 січня лікар жіночої консультації №3 провів активний патронаж на дому. Вагітна пообіцяла, що через тиждень прийде в консультацію стати на облік. Враховуючи незадовільні побутові умови, наявність двох малолітніх дітей та факт жорстокого побиття жінки, повідомили соціальну службу міста. На цей час здійснюється щоденний патронаж жінки, оцінюється стан її здоров’я.

Читайте також:  Дізнався про трагедію від журналістки: чоловік загиблої волинянки на колінах цілує портрет та просить пробачення

Шукайте деталі в групі Facebook