facebook

Прем’єр-міністр Туреччини: наміри раSSєї недобрі, вона підтримує злочинний режим!

«У Сирії режим, який піддавав свій народ геноциду, і терористична організація ДАЕШ несуть однакову відповідальність. Туреччина і Саудівська Аравія будуть продовжувати надавати підтримку помірній сирійській опозиції. Одночасно ми докладатимемо зусиль для відновлення стабільності в Ємені, Лівані та Лівії», заявив прем’єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу, про що повідомляє Агентство Анадолу.

Давутоглу, який перебуває з візитом в Саудівській Аравії провів прес-конференцію в Королівському палаці.

Прем’єр-міністр Туреччини звернувся до керівництва Росії:

«Я хочу ще раз попередити раSSєю. ЇЇ позиція відносно помірної сирійської опозиції помилкова, росія продовжує порушувати наші кордони, піддає бомбардуванням мирне населення. Ці дії не на користь раSSєї і підуть їй на шкоду».

Прем’єр-міністр Туреччини Давутоглу щодо дій Росії в Сирії сказав: «У сучасному світі нічого неможливо приховати. Якщо є порушення кордону, то це фіксується багатьма сторонами. Якщо ж її не було, то неможливо придумати таке. Таке порушення було – росія перед фактами не зможе спростувати це. Вчора було зафіксовано порушення кордону. Це було блискавичне порушення. Але воно було зафіксовано нами і радарами НАТО. Ми не намагаємося створити напруженість, а навпаки закликаємо російську сторону дотримуватися міжнародним зобов’язань.

Зверніть увагу, де російська авіація проводить свої операції? Майже вся її активність припадає на Туркмендаги. Це говорить про недобрі наміри росії.

Ми хочемо ще раз повторити: Туреччина завжди буде на боці сирійського народу, помірної сирійської опозиції. Злочинний сирійський режим, ті хто його підтримують, в тому числі і зовнішні сили повинні знати, що Туреччина не залишить сирійський народ наодинці».

Джерело – http://aa.com.tr/ru/513292


Читайте також:  Ердоган похвалився розгромом військових Асада і Путіна в Сирії. Відео

Шукайте деталі в групі Facebook