facebook

Франківська облрада поставить на депозит 40 мільйонів у банк, яким керував Василь Гладій

Івано-Франківська облрада розмістить на депозит в “Укргазбанку” 40 млн.грн. коштів обласного бюджету. Це дозволить отримати додатковий дохід і таке розміщення 1 лютого підтримали члени бюджетної комісії облради.

cUZ2lrcLJ9o


Голова бюджетної комісії Микола Палійчук зазначив, що розміщення коштів на банківському депозиті приноситиме в обласний бюджет щомісячно приблизно 730 тисяч гривень.

“На засіданні постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та податків ми погодили розміщення тимчасово вільних коштів загального та спеціального фондів обласного бюджету в обсязі 40 млн. грн. на депозитні рахунки “Укргазбанку”. За приблизними підрахунками, завдяки цьому облрада щомісячно отримуватиме 730 тис. грн.”, – каже Микола Палійчук.

За його словами, розміщувати кошти на депозиті “Укргазбанку” вирішила конкурсна конкурсна комісія облджержадмінісрації під керівництвом першого заступника голови ОДА Сергія Басараба. Палійчук зазначив, що саме згаданий банк запропонував найвищу відсоткову ставку – 19,05%, хоча участь у конкурсі брали ще “Ощадбанк” і “Укрексімбанк”.

Згідно з офіційними документами, у 2015 році Івано-Франківську обласну дирекцію АБ ”УКРГАЗБАНК” до обрання депутатом очолював теперішній перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладій.

Читайте також:  В Україні виросте зарплата військових: що передбачено в бюджеті на 2022 рік

Шукайте деталі в групі Facebook