facebook

Олег Гончарук представив нового керівника ДП “Івано-Франківський облавтодор”

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук представив трудовому колективу ДП «Івано-Франківський облавтодор» нового директора установи.


46653c535f5a68918ff1ab01a692829219

На цій посаді відтепер працюватиме Юрій Ходаковський, уродженець міста Рівного, який проживає в обласному центрі Прикарпаття з 1974 року. Юрій Ходаковський за спеціальністю інженер-механік, закінчив Прикарпатський технічний університет нафти і газу, має досвід роботи у багатьох державних та приватних структурах.

«Сьогодні, коли є чимало нарікань на роботу облавтодору та труднощів у діяльності компанії, новопризначеному керівнику важко брати на себе відповідальність, – підкреслив на представленні голова облдержадміністрації Олег Гончарук. – Але маю надію на те, що Юрій Євгенович та керівник служби автомобільних доріг в області Василь Буджак налагодять конструктивну співпрацю і спільно продовжать роботи із ремонту доріг нашого краю».

Висловивши вдячність голові облдержадміністрації за довіру, Юрій Ходаковський  пообіцяв працювати відповідально, докладаючи максимальних зусиль до утримання дорожньої інфраструктури області у належному стані.

«Планую, в першу чергу, розібратися з тими значними боргами, які є тягарем для облавтодору. Це загалом понад 73 мільйони гривень,  – зазначив у коментарі журналістам директор облавтодору. – Сюди входить і заборгованість по зарплаті, і з виплати податку на додану вартість».

Також у планах Юрія Ходаковського на найближче майбутнє – розпочати ямковий ремонт на окремих ділянках автодоріг Прикарпаття.

Читайте також:  Маршрутка буксувала у центрі Калуша 20 хвилин. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook