facebook

“Раб Божий” Скрипничук попросив СБУ закрити справу проти нього “на віки вічні” (відео)

Керуючий справами Івано-Франківської обласної ради, депутат облради Василь Скрипничук просить СБУ передати до суду або закрити на “віки вічні” провадження проти нього, яке стосується порушень антикорупційного законодавства.




204499

Василь Скрипничук при припиненні своїх повноважень голови Івано-Франківської обласної ради не подав своєчасно декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру. Чим вчинив адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю).

Екс-голова обласної ради не погоджується з обвинуваченнями, називає їх “терором” та заявляє, що у нього ще є начебто час подати декларацію про доходи.

“Раб Божий, який перед вами сидить мав радість поспілкуватися з представниками СБУ. Я підписав протокол. Я прошу СБУ або передати справу до суду, або закрити її на віки вічні“, – сказав Скрипничук.

У подібній ситуації, за словами керуючого справами облради, опинилися кілька голів сільських рад, які притягнені до відповідальності за несвочасне подання декларації.

“Цих людей ніхто не захистить. Тому я хочу йти до суду“, – обіцяє Василь Скрипничук.

Скрипничук припускає, що таким чином правоохоронці імітують виконання плану по боротьбі з корупцією. Втім, чому він не подав декларацію, Скрипничук пояснити так і не спромігся.

Читайте також:  Місія ВООЗ завершила роботу у Китаї, яка з'ясовувала походження COVID-19

Шукайте деталі в групі Facebook