facebook

Тарас Чорновіл: Франківська Дана Орленко цілком підходить, щоб замінити вже трохи підтоптану Фаріон

Гламурна франківська білявка Дана Орленко через скандал з полісменами прославилася на всю країну.

6_145502178680


ЇЇ поведінку не коментує хіба що лінивий.

Так і відомий політик Тарас Чорновіл “вставив сої 5 копійок”. Відповідний допис він оприлюднив на своїй сторінці на Фейсбуці.

Курвегу з Франківська із силіконовим мозком (ту, яка хамила поліцейським) Дану Орленко вже всі обговорили. А тепер я добавлю своїх п’ять копійок, але у властивому мені стилі. Обговорювати тупість і наглість дегенеративної блондинки не стану. І так ясно. А соціально-політичний контекст цієї справи цікавіший. Те, що пишу – умисна дещо гротескна гіперболізація, але діліть навпіл і отримаєте тенденцію.

Отже, місто Івано-Франківськ. Тут панує партія Свобода. Давно і впевнено та не дуже чисто. Корупційні скандали зі свободівськими віце-мерами й дрібнішими чинами часом добавляють пікантності галицькому політсередовищу.

Франківськ – місто україномовне. Це один з прикладів майже тотальної українськості. Російською тут з корінних містян не говорить ніхто. Місцеві російськомовні – це нащадки “визволителів з золотого вересня”, родини військових радянського періоду та нечисленної номенклатури з колишніх парторганів і КГБ. Ми всі, і я в тому числі, люди толерантні. Свобода – відверто нетолерантна й проти всіх цих груп доволі демонстративно бореться – вони для цієї категорії на Галичині давно приклеїли означення “окупанти”.

Дана Орленка (тупа й нагла силікована блондинка), хоча й спілкувалася з патрульним українською (у Франківську це норма), в дійсності російськомовна (її сторінка в соцмережі – доказ). Її чоловік – місцевий забудовник. Чи варто говорити, який тип відносин між забудовниками і мерією? Це ще в Києві у тебе мож бути інший дах (тут поряд в урядовому кварталі возсідають і значиміші за мера фігури – отака диверсифікація). У провінційному невеликому місті альтернативи нема – каса одна. Або ж ти перекваліфіковуєшся зі справжнього забудовника в потенційного, а потім скочуєшся до дрібних ремонтів квартир і поступово ліквідуєш бізнес.

Судчи зі самовпевненості силіконової блондинки, у її папіка з місцевою владою все прекрасно (чи як вони кажуть “на мазі” або “чікі-чікі”). Чи ж може свободівська влада полюбити свого ідейного, світоглядного, мовного ворога (згадайте, як вони кричали в Раді російськомовним виступаючим: “Українською!!!”)? Напевно, що ні. Якщо задурно. А якщо за ласі відкати й хабарі? От і маєте прямий ланцюжок для антикорупційних органів від тупої блондинки до мера Івано-Франківська.

А ще “забудовнику-окупанту” місцева свободівська влада може й бонус (корупційну знижку) видати. Адже він (чи, точніше, його силіконова лялька) уже тепер не лише корупційні союзники, але й ідейні. Хто розказував нам, що вбити чотирьох молодих хлопців з Нацгвардії – це нічого поганого, а навіть подвиг патріотичних сил? А хто уже зараз активно виступив на підтримку алкашів-наркоманів, обстріляних київськими патрульними? Хто вимагав усіх можливих і неможливих кар на голови поліцейських, що відважилися такою трагічною ціною зупинити п’яних виродків за кермом? Та ті ж свободівці і їхні апологети. Бо в цьому політизованому середовищі, під тоненькою національною шкаралупкою, збереглася все та ж бандитсько-рекетирська суть з 90-их.

Отака баєчка в мене вийшла експромтом. Ну направду, не люблю я силіконових блондинок. Але декого не люблю значно більше. А Дана Орленко цілком підходить, щоб замінити вже трохи підтоптану Фаріон. Ну і що, що “окупантка”, он Фаріон же навіть активною комуністкою була… Зате ж яка чорнорота!“, – написав на своїй сторінці в Facebook Тарас Чорновіл.

Читайте також:  У Карпатах загинув відомий київський нейрохірург

 Тарас Чорновіл: Судячи зі самовпевненості блондинки, у її папіка з владою Франківська все прекрасно

Богдана (повне ім’я) Орленко є другою дружиною франківського бізнесмена Володимира Орленко, фірма якого фігурує у будівельних аферах – одні й ті ж квартири родавалися різним власникам.

Раніше пара винаймала житло у Івано-Франківську, сьогодні ж володіє приватним будинком в районі аеропорту.

http://korupciya.com/wp-content/uploads/2016/02/Wx600_315031.jpg

http://cs7011.vk.me/v7011257/203f5/THQ_R9VO5nI.jpg

http://korupciya.com/wp-content/uploads/2016/02/173716.jpg

Фото із соцмережі

Нагадаємо, днями на вулиці Грушевського білий “Nissan Juke” порушив правила дорожнього руху.

За кермом авто була франківчанка Дана Орленко – дружина засновника скандальної фірми “Транскомсервіс плюс” Володимира Орленка.

Жінка поводилась агресивно погрожувала поліцейським звільненням та пообіцяла судовий розгляд справи.

Начальник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець повідомив кореспонденту Фіртки, що патрульні готові до судового розгляду, а штраф порушниці таки доведется сплатити.

“Вчора була складена постанова, яку Дана Сергіївна відмовилсь підписувати, – розповідає Дмитро Міхалець. – Ця постанова буде надіслана їй на пошту і якщо порушниця не сплатить штраф, справу буде передано до суду. Але звісно вона може оскаржити постанову в тому ж суді“.

Крім того, дружина франківського бізнесмена звинувачує копів у застосуванні фізичної сили.

На відео чітко видно, як патрульні запропонували залишатись їй в автомобілі. Фізичної сили ніхто не застосовував, просто притримували двері, щоб вона не виходила, а конфліктувати з нею ніхто не хотів. Якщо потрібно, то повне відео з місця події буде оприлюднено в суді – це не проблема“, – назначив Дмитро Міхалець.

Шукайте деталі в групі Facebook