facebook

Подробиці «спілкування» відомого франківського підприємця Халаменди з новою патрульною поліцією

За інформацією з достовірних джерел, Версіям стало відомо, що одіозний підприємець Ігор Халаменда, відомий в Івано-Франківську під прізвиськом «Бура», також екс-депутат міської ради від «Партії Регіонів» та власник івано-франківського ринку став учасником кількох пригод за участю нової патрульної поліції.

3913_20070503152935



Зокрема, відомо, що в ніч з неділі на понеділок, а саме 7-8-го лютого, між Ігорем Халамендою та представниками нової поліції в місті Івано-Франківську виникла суперечка на перехресті вул. Грушевського-Вагилевича.

Внаслідок конфлікту між одіозним екс-регіоналом та екіпажом патрульної поліції, на Ігоря Халаменду одягли кайданки та відправили до поліцейського відділку. Правоохоронці інкримінували громадянину порушення статті 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця».

Днем пізніше, «Mercedes GELANDEWAGEN», який нібито належить Ігорю Халаменді, не зупинився, на вимогу працівників поліції в місті Івано-Франківську. Після цього, незважаючи на увімкнені проблискові маячки поліції, автомобіль продовжив рух. В результаті, одразу кілька поліцейських екіпажів переслідували броньоване авто «Mercedes GELANDEWAGEN». Погоня закінчилась вимушеною зупинкою автомобіля Халаменди у селищі Лисець.

Відомо також і те, що 10-го лютого 2016 року в Івано-Франківському міському суді відбулось слухання по справі Халаменди. Однак, його захисник стверджував, що Ігор Халаменда перебуває за кордоном на реабілітації після вогнепального поранення.

Крім того, справу про дорожньо-транспортну пригоду за участі Ігоря Халаменди днями розгляне також Тисменицький районний суд.

PS. Цікаво те, що місцева поліція не оприлюднила відео про затримання Ігоря Халаменди, на відміну від нашумівшого відеоролика про складання постанови про порушення ПДР на Богдану Орленко.

Читайте також:  Франківська поліція встановлює особу жінки, яка втопилась на озері (ФОТО 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook