facebook

Американка показала шестирічний обід з McDonald’s

Експеримент був проведений над картоплею фрі і нагетсами.

1755845


Американка Дженніфер Ловдал зберігала куплену в ресторані швидкого харчування McDonald’s їжу протягом шести років з метою продемонструвати високий вміст в ній хімікатів, повідомляє видання The Mashable.

Курячі нагетси і картопля фрі з дитячого набору “Хеппі Міл” досить непогано збереглися і на фотографії, викладеній мешканкою США на своїй сторінці у фейсбуці, виглядають вони відносно свіжими.

Їжа з McDonald’s після шести років зберігання // Фото: фейсбук Jennifer Lovdahl

Як каже відважна дослідниця, схоже на те, що упаковка від їжі розкладеться раніше, ніж сама їжа. Дату покупки вона підтвердила касовим чеком, що також був викладений в мережу.

“Набір “Хеппі Міл” зберігався в офісі весь цей час і так і не зіпсувався, не вкрився пліснявою і не згнив! Запах тільки від картону. Ми провели цей експеримент, щоб показати нашим пацієнтам, наскільки нездоровою є ця “їжа”. Особливо для наших дітей! У цій їжі так багато хімікатів! Обирайте справжню їжу! Яблука, банани, морква, селера – справжній фаст-фуд”, – написала Дженніфер Ловдал в соціальній мережі.

Відомо про те, що медичний центр, в якому працює американка і співвласником якого вона є, займається хіропрактикою – форма альтернативної медицини, яка неодноразово зазнавала критики з боку наукової спільноти.

Читайте також:  McDonalds хоче зайти в місто, – мер Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook