facebook

Поліція затримала скандального екс-депутата на прізвисько “Бура” – той був під кокаїном (ФОТОФАКТ)

Днями під час патрулювання поліцейськими вулиць Івано-Франківська їхній службовий автомобіль з увімкненими проблисковими маячками справа обігнав автомобіль Mercedes-Benz Gelenvagen.

12728869_944305448986922_1608169546458447285_n



Патрульні увімкнули сирену та намагалися зупинити автомобіль, однак водій почав утікати на великій швидкості. Після півгодинного переслідування позашляховик з’їхав у кювет неподалік села Рибне.

Водієм автомобіля виявився відомий в Івано-Франківську підприємець Ігор Халаменда. Він підтвердив, що тікав від патрульних зі швидкістю понад 170 км/год. Оскільки порушник відмовився виконувати законні вимоги поліцейських, до нього застосували засоби впливу, йдеться у повідомленні на сторінці Патрульна поліція Івано-Франківська.

Водія повезли в обласний наркодиспансер на медичне освідчення, де лікарі засвідчили, що чоловік перебуває під дією кокаїну. Він пояснив, що вживав лікарські препарати на основі наркотичних засобів.

На порушника склали адмінпротокол за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення – ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння або під впливом лікарських засобів, що знижують увагу та швидкість реакції) та ст. 185 (злісна непокора розпорядженню або вимозі поліцейського).

Подальшу долю Ігоря Халаменди вирішуватиме суд.

Нагадаємо, що Ігор Халаменда, відомий франківцям як “Бура”, є власником центрального ринку, в минулому – депутат міської ради від “Партії регіонів”.

Читайте також:  На Прикарпатті "Форд Мондео" збив трьох жінок

Шукайте деталі в групі Facebook