facebook

Саакашвілі організовує в Івано-Франківську антикорупційний форум

Про те, що в Івано-Франківську відбудеться антикорупційний форум на чолі з Михайлом Саакашвілі, на сторінках мережі Фейсбук анонсували організатори. Також було оголошено про дату 23 лютого. На подію запрошені всі бажаючі.

Mikhail Saakashvili



Валерій Пекар розповів про тур в Україні руху за очищення. Суспільний діяч розповів, що громадяни вважають корупцією однією з перешкод для розвитку держави. Вказав на те, що країні потрібні радикальні зміни існуючої системи, яку потрібно ламати і очищувати від корупції суспільство.

18 січня цього року  в Харкові було проведено антикорупційний форум, на якому було визначено завдання сформувати новий надійний уряд, який формуватиме свою роботу на інтересах не окремої вузької групи людей, а на інтересах простого народу, який займатиметься позитивними реформами всіх сфер життя. Учасники руху вимагають призначення нового генерального прокурора, який буде не захищати, а знищувати  корумповану систему. Змінити законодавство, яке матиме в своєму складі закони, які спрямовані на те, щоб боротися з корупцією. Злодіям не місце при владі, їхнє місце у в’язниці.  Також, вимагають створити закони, які сприятимуть розвитку бізнесу та збагаченню громадянам, які займаються чесним бізнесом.

Також, у ході запрошення на форум, було сказано про те, що організатори в ході кампанія хочуть зібрати 1 мільйон підписів, для створення широкої громадської коаліції, яка не дозволить донести думку народу.

Всі бажаючі взяти участь в форумі, повинні пройти реєстрацію.

Читайте також:  Зеленський озвучив вимоги і терміни для Саакашвілі щодо реформ

Шукайте деталі в групі Facebook