facebook

Ігор Халаменда замість суду поїхав в Ізраїль на лікування

В провадженні Івано-Франківського міського суду перебуває справа про адміністративне правопорушення стосовно громадянина Халаменди Ігоря Анатолійовича за првопорушення передбачене статтею 185 КУпАП України (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції).

12728869_944305448986922_1608169546458447285_n



Згідно протоколу про вказане адміністративне правопорушення, 8 лютого 2016 року, близько 04.30 години ранку, Халаменда, перебуваючи за кермом власного автомобіля, здійснив обгін патрульного авта поліції на перехресті вулиць Грушевського-Вагилевича. На вимогу патрульних не зупинився та продовжив рух.

Після того як його зупинили, Халаменда підійшов до правоохоронців й почав їх нецензурно ображати та смикати за форменний одяг, чим вчинив злісну непокору законним вимогам працівників поліції.

Ігор Халаменда був повідомлений, що судове засідання по даному адміністративному правопорушенні відбудеться 10 лютого в Івано-Франківському міському суді. Однак на вказану дату дана особа не прибула.

Зі слів його захисника у судовому засіданні, наразі Ігор Халаменда відбув на 90-денний курс реабілітації до держави Ізраїль.

В Івано-Франківському міському суді вважають за необхідне повідомити, що розгляд справи по правопорушенню, у якому обвинувачують Ігоря Халамеду, відповідно до вимог КупАП відбувається за обов’язкової участі особи, яку обвинувачують.

На даний момент суд повторно викликав Халаменду Ігоря Анатолійовича для розгляду вказаної справи на 09.00 годину, 18 лютого 2016 року.

Читайте також:  Пораненому на Майдані франківцю відмовили в безкоштовному лікуванні

Шукайте деталі в групі Facebook