facebook

Араби, які розбещували неповнолітніх франківчанок у Тернополі, втекли з України

Араби-педофіли, які розбещували 11-ти та 12-річних українських дівчат, вже встигли втекти з України.


b39c7d7db722b277ec28c6832a9613d0_M

Про це повідомив один з керівників «Правого сектору» на Тернопіллі Назар Сарабун, інформує Фіртка з посиланням на ternopoliany.te.ua.

Окрім того, тернопільська поліція лише у день Маршу Честі у нашому обласному центрі, у понеділок, 15 лютого, спромоглася передати матеріали кримінального провадження до прокуратури. Тобто, доблесні правоохоронці більше місяця вишукали докази ознак злочину, аби передати їх у наступну інстанцію. До того, ще досі немає звернення у суд від прокуратури щодо вжиття запобіжного заходу щодо арабів педофілів.

«Як нам відомо, вже точно один з арабів покинув територію нашої країни, – сказав Назар Сарабун. – Місце перебування іншого також невідоме. У той же ж час, наших побратимів за видуманими звинуваченнями садять у тюрми уже у перший день оголошення їм підозри у ніби скоєнні злочину. Сотні патріотів сидять за гратами за видуманими звинуваченнями, у той час як араби-педофіли встигли вільно покинути територію нашої країни, поки поліція не може зібрати доказову базу.»

У свою чергу прокурор Тернопільської області Олександр Мартинюк повідомив, що поліція передала справу у його відомство лише цей понеділок. Тобто у день проведення акції Марш Честі у Тернополі.

«Згідно цих доказів, у нас є всі підстави вважати, що ці іноземці вчинили злочин, – заявив Олександр Мартинюк. – Та відповідну справу поліція передала лише у понеділок.»

Як пише сайт Тернополяни, громадські активісти з націоналістичних організацій підозрюють, що керівництво обласної поліції та ректорат Тернопільського державного медичного університету всіма силами намагаються приховати подробиці наруги арабів над двома українськими неповнолітніми дівчатками.

Як бачимо, підозри громадських активістів таки справдилися – збоченці втекли з-під носа поліції у свої племена.

Читайте також:  Екс-главу Держ НС Бочковського відпустили під заставу - ЗМІ

Зауважимо, що педофілія карається в таких країнах, як Сінгапур та Об’єднаних Арабських Еміратах, карається смертною карою.

Шукайте деталі в групі Facebook