facebook

Іванофранківцям анонсували зміни маршрутів руху міських автобусів

Комплекс змін над якими фахівці працювали впродож місяця завершилися і управління транспорту організувало нараду із головами сіл, які входять до Івано-Франківської міської ради, щоб ті надали свої пропозицї.

marshrutky


Про це йшлося під час прес-конференції щодо уточнень та внесення змін до нової схеми руху громадського транспорту.

Так, найперше збільшать кількість автобусів на маршруті №21. Також додатково два великогабаритні автобуси пустять на маршрут до Хоткевича №22.

До маршруту №24, який курсує від села Хриплин – Максимовича додадутьще одну зупинку, але після погодження ДАІ та ремонту дороги.

Маршрут №29 у вихідні перестав курсувати через малий пасажиропотік і таким чином немає сполучення між обласною та міською лікарнею, на що скаржаться люди.

Планується, що на вихідні запустять менше автобусів.

Крім того зазнають змін маршрути №27, №31 – Кармелюка-Микитинці, №33 Каскад-АС 2, №34 Вовчинці- Тичини.

Маршрут №40 Каскад- АС3 планують, щоб автобуси повертали не на Пилипа Орлика з Вулиці Мазепи, а вул.Гурика до Південного бултвару.

Щодо сполучення вулиць Івасюка та міського кладовища, про яке просили мешканці міста воно буде, але трохи пізніше.

За словами спеціаліста диспетчерської служби управління транспорту та зв’язку Максима Сича розробник мережі вирішує як це зробити.

Зміни на маршрутах ввійдуть в дію після того як пройде відповідні слухання та виконком. Пізніше будуть внесені зміни в паспорти та договори із перевізниками.

Начальник управління транспорту та зв’язку Олег Ганчак наголосив, що виконком розгляне зміни до схеми руху маршрутів вже у березні.

Крім того, зміни очікують маршрути №35, №23, №45, №41.

Читайте також:  У Тернополі молодий хлопець випав із 6 поверху та розбився насмерть

Шукайте деталі в групі Facebook