facebook

Провокації через “5 колону” Кремля та “псевдомайдани” уже не пройдуть

23 лютого для “кримнашівців” велике “свято” – на Керченській поромній переправі набувають чинності нові тарифи на перевезення. Напередодні цієї “знаменної” події Путлер вирішив відволікти увагу від внутрішніх проблем, зробивши чергову “картинку” про Україну через раSSєйські ЗМІ, але, на жаль, через наших псевдо-патріотів!

Головна і найуспішніша стратегія України і всього цивілізованого світу щодо приведення до тями оскаженілого Кремля полягає в ціні окупації. Вона повинна бути максимально високою для РаSSєї.

Для путінської банди Крим і Донбас повинні стати не вигідним придбанням, а валізою без ручки. Кинути шкода, там же “скрєпи”. А нести важко. І поки окупант, який вчепився в Крим і Донбас не відпускає захоплене, завдання України математично просте – перетворити чемодан без ручки в камінь на шиї.

Мисливці ловили хитрих мавпочок на далеких островах за допомогою смачних горішків і глечиків. Мавпочка суне лапу в глечик, набирає жменю горіхів, а витягнути лапу з горіхами з глечика вже не може. А глечик прив’язаний. Хоче мавпочка втекти, але і горішки кинути шкода. Так і трапляється. Жадібність губить. Мавпочок, Путлера – всіх. Їй все одно – волосатий звірок або лідер країни з 86% рейтингу.

РаSSєя зараз лише на початку шляху до катастрофи. Але грошей на утримання окупованих територій вже не вистачає. Затії з будівництвом моста в Крим точно підкосять державний бюджет. А поки на Керченській поромній переправі з 23 лютого набувають чинності нові тарифи на перевезення. Все дорожчає. Проїзд і перевезення продуктів, товарів в Крим – тепер дорожче.

У їхніх рекламних слоганах – «Хоч каміння з неба, головне, ми вдома?» Але каміння з неба не буде. І манни теж. Буде повільна економічна катастрофа. Яку РаSSія буде намагатися виправити будь-яку ціну. І в якийсь момент ціна окупації стане занадто високою. Але Кремль не відступить – як та мавпочка з горіхами в жмені, хоча їхній бюджет завалиться під тягарем зобов’язань. Переправа дорожчає, будівництво моста – як могильний камінь для бюджету. Постачання через Україну вирішило б проблему, але чому ми повинні допомагати агресору вирішувати його проблеми?

Читайте також:  Геращенко не пустили до Савченко і заборонили в’їзд в РФ до 2021 року

Варіантів постачання Криму автотранспортом через територію України немає. Кабмін свого часу ввів санкції і зараз позиція прем’єра Яценюка досить жорстка – або РаSSєя завтра вимітається з Криму, або ми будемо дивитись, як вона впаде і втече звідти вже від безвиході. Цю позицію підтримують і кримські татари – ніяких послаблень окупанта. Міст побудувати? Та хоч тунель копайте. Чим більше грошей вкладіть в процес, тим швидше обвалиться. А ми почекаємо. І переможемо. Крим без України нежиттєздатний. Кремль хоче перевірити це на своєму гаманці і заплатити катастрофою за амбіції? Ну добре. Однією проблемою для цивілізованого світу стане менше.

За матеріалами – https://site.ua/kirill.sazonov/2840-tsena-okkupatsii/


Шукайте деталі в групі Facebook