facebook

В Івано-Франківську оголошено набір інспекторів у Муніципальну інспекцію з благоустрою

Розпочинається набір інспекторів у Муніципальну інспекцію з благоустрою, створену на базі Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради.

12733597_10204634637980852_648726289983869855_n


Про це у спільноті Комуналка ІФ повідомив директор департаменту комунальної, житлової політики та благоустрою Михайло Смушак.

“Нам потрібні молоді активні хлопці та дівчата з активною громадянською позицією навести в місті порядок, які мають юридичну освіту, хорошу фізичну форму, а також бажання працювати. Досвід роботи не обов’язковий.
У щоденні завдання інспекторів входитиме перевірка дотримання всіма суб’єктами Правил благоустрою міста Івано-Франківська, зокрема, боротьба з самовільним виконанням земляних робіт, самовільним встановленням МАФ, стихійною торгівлею, незадовільним санітарним станом території, порушенням вимог до розміщення вивісок і реклами тощо. Кожному працівнику Інспекції гарантується своєчасна виплата заробітної плати до 5 тис. грн,, чітка система преміювання за виконану роботу на підставі виконання плану приписів та протоколів, службовий транспорт (велосипед, моторолер, або автомобіль), повний пакет соціального забезпечення, робота в згуртованому та активному молодому колективі, потенціал кар’єрного росту.
Ми чекаємо на Вас за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 7, Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою. Заяви приймаються в робочі дні до 15 березня, з 8 до 17 год., обід з 12 до 13 год”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  На Прикарпатті дерево завалилося на дорогу

Шукайте деталі в групі Facebook