facebook

Санстанція не знайшла сальмонелу в продуктах з “Пасажу Гартенбергів” (документ)

Санітарна служба Івано-Франківська провела раптове обстеження 45 працівників ресторану “Пасаж Гартенберг”, зразків виробів та води.




sjq_Oiz0pYA

Отримані результати перевірки оприлюднили на сторінці ресторану у соцмережі Фейсбук :

“Санітарною службою м.Івано-Франківська проведено раптове обстеження 45-ти працівників ресторану «Пасаж Гартенберг» на бацилоносійство, результати якого від´ємні, всі працівники мають санітарні книжки та дотримуються санітарних норм . Також були відібрані всі зразки кулінарних виробів, сировини, води, змивів.
– За результатами мікробіологічних досліджень проб на наявність патогенної та умовно-патогенної мікрофлори ніяких патогенних мікроорганізмів в жодному продукті не виявлено, в тому числі Salmunell.
– Проведені обстеження свідчать про відсутність будь-яких порушень санітарного законодавства в ресторані «Пасаж Гартенберг», про створення належних умов щодо санітарної безпеки відвідувачів, а тому спростовують будь-які звинувачення на адресу закладу.
– Припущення осіб, які нібито постраждали від єлітного десерту, не знайшли свого експертного підтвердження, а тому є необгрунтованими”, – йдеться у дописі.

 

 

 

Нагадаємо, як повідомляла раніше Фіртка, до Івано-Франківської обласної клінічної інфекційної лікарні протягом 17-19 лютого 2016 року було госпіталізовано 6 дорослих осіб з діагнозом: гастроентероколіт невстановленої етіології середнього ступеня важкості. Згодом з’явилася інформація і про інших потерпілих.

Читайте також:  Помер актор з фільму "Хрещений батько" Алекс Рокко

Шукайте деталі в групі Facebook