facebook

Олександр Шевченко: Міська влада палець об палець не вдарить, щоб дофінансувати вулицю Набережну (відео)

3 березня в Івано-Франківську в Народному домі відбулася зустріч народного депутата України Олександра Шевченка з виборцями.

naberezhna


Тема зустрічі – рік роботи у Верховній Раді України.

Після короткої промови Олександр Шевченко відповів на запитання присутніх.

Мешканці вулиці Набережної поцікавились, коли буде завершено її ремонт.

Народний депутат Олександр Шевченко наголосив, що якщо б цим питанням він не займався особисто, то ремонту вулиці Набережної не було б узагалі.

Міська влада вклала тільки 20%. Решта – це дотації із державного бюджету, – розповідає народний депутат. – На сьогодншіній день, щоб закінчити велодоріжки, пішохідні доріжки, озеленення, сучасне освітлення не вистачає близько 25 мільйонів гривень“.

Олександр Шевченко зауважив, що міська влада незацікавлена у фінансування цих робіт.

Міська влада палець об палець не вдарить, щоб дофінансувати вулицію Набережну, на яку ми даємо гарантію 10 років, – каже народний обранець. – Тим не менше я переконинй, що мені вдасться залучити субвенцію з державного бюджету і дофінансувати Набережну та інші вулиці“.

Нагадаємо, що два роки тому тому на ремонт вулиці Набережної імені Василя Стефаника був виготовлений проект, в якому ціна вулиці складали 57 мільйонів гривень, проте після втручання нардепа О. Шевченка та після проведеного тендеру за новими проектам ціна знизилася до 38 мільонів гривень.

Причому за 57 мільйонів планувалося робити ремонт за застарілими технологіями, тоді, як за новим проектом за сучасними технологіми, вартість ремонту склала 38 мільйонів.

Читайте також:  Олександр Шевченко: Ремонт дороги Яблунів-Делятин - це перемога громади

Шукайте деталі в групі Facebook