facebook

Подробиці замаху на депутата Івано-Франківської облради : гранату підклали під переднє ліве колесо (фото+відео)

Як повідомлялося сьогодні вночі на Прикарпатті на депутата обласної ради від УКРОПу скоїли замах. Під його автівку підклали гранату.

12799363_205627919794255_1687502921083486470_n


Стали відомі подробиці інциденту.

6 грудня в ресторані «ІМПРЕЗА» в місті Долина відбувалось весілля. На узбіччі були припарковані автомобілі. Під час виїзду однієї з машин о12:15 год стався вибух, який зафіксували камери відеоспостереження. Вибухотехніки стверджують що гранату було закладено під переднє ліве колесо. Після того як машина рушила з місця, граната спрацювала.

За кермом автомобіля був Олександр Матусевич (депутат обласної ради від УКРОПу, директор Вигодського лісгоспу), його дружина та пасажири Анатолій Вертепний з дружиною які сиділи на задньому сидінні.

Було розраховано що граната підірветься саме на місці водія де знаходився Олександр Матусевич. Але машина почала рух і граната вибухнула під паливним баком, на щастя там було дизельне паливо і не відбулося ще одного вибуху.

Анатолію Вертепному осколками посікло ногу. Він якраз приїхав у відпустку з зони АТО, де і воює вже майже рік. Саме те що граната вибухнула під баком і зупинило осколки, вдалося уникнути людських жертв.

Швидка і міліція прибули на місце за 5 хвилин, за годину прибула пожежна, через дві години експерти з Івано-Франківська. За розповідями очевидців місцева служба СБУ так і не прибула“, повідомили в долинському автомайдані.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також:  У Харкові кинули в людей гранату, поранені п'ятеро

Шукайте деталі в групі Facebook