facebook

Працівники Івано-Франківськводоекотехпрому разом з дітьми відвідали дельфінарій та зоопарк (фото)

5 березня працівники КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та їхні діти мали чудову нагоду відвідати єдиний у Західній Україні лікувально-оздоровчий комплекс з дельфінами «Оскар» у м. Трускавці.

12801429_751728431624048_5039625713986108133_n


Яскрава шоу-вистава за участі шести чорноморських дельфінів, трьох морських котиків та їхніх тренерів, які весело розважали гостей під бурхливі оплески, справила неймовірні враження та викликала прекрасні емоції. У всіх бажаючих також була можливість поспілкуватися з морськими тваринами, поплавати з ними у басейні та зробити фото на згадку, інформує прес-служба КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

По завершенню унікального й незабутнього шоу в Дельфінарії у відпочиваючих була довільна програма та вільний час на ознайомлення з містом-курортом Трускавцем, славним своїми мінеральними водами.

Поїздка закінчилася відвідинами зоопарку «Лімпопо» (смт Меденичі, Львівська обл.). В зоопарку проживає більше трьохсот тварин, що представляють сотні різних видів світової фауни, а сама територія зоопарку складає близько трьох гектарів. Знайомство з жителями зоопарку, як і уся поїздка загалом, залишили за собою тільки найкращі та найпозитивніші враження.

Читайте також:  Анушкевичус без пояснень звільнив гендиректора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (розпорядження)

Шукайте деталі в групі Facebook