facebook

Зі спортсменками з раSSєї вже ніхто не хоче мати справ. Черга наближається до Путлера?

Nike, Porsche і TAG Heuer



уже порвали з російською тенісисткою Марією Шараповою. На черзі: Cole Haan, Head, Samsung і Evian.

Німецька компанія Porsche скасувала всі заходи за участю російської тенісистки на час розслідування допінгового скандалу (міжнародні організації вже не бояться заявляти про те, яким чином переможцями у світових турнірах ставали саме російські спортсмени – ред.).

Раніше про рішення призупинити дію рекламного контракту з тенісисткою оголосили швейцарська годинникова компанія TAG Heuer і виробник спортивного одягу Nike.

Міжнародна федерація тенісу прийняла рішення відсторонити Шарапову від змагань до винесення рішення у її справі. Крім Nike, TAG Heuer і Porsche, російська тенісистка має персональні спонсорські контракти з компаніями Cole Haan, Head, Samsung і Evian.

Аналогічно, стосовно Путлера в інтерв’ю з публіцистом і аналітиком Володимиром Голишевим:

Ви багато і давно пишете про те, що путін – фігура, яка йде (куди – всі знають, – ред), а на зміну йому готується Медведєв? Ваш прогноз залишається в силі?

Я виходжу з того, що путін вже не при владі і не при владі досить давно. путін, якого ми знаємо – це вже не правитель росії. Це актор, який грає цю роль для збереження стабільності в країні.

Потрібно готувати сценарій відставки, щоб це не було потрясінням. З нього государя імператора надували у нас не один рік.

Путіна роздули як жабу і тепер Кремлю треба щось робити, здувати.

Політична причина для відставки навряд чи буде озвучена.

Але якщо цього і не буде зроблено, не треба до цього ставиться як до чогось особливого. Зараз вже очевидно, що в очах населення Медведєв позиціонується як людина, котра вирішує питання.

путін вже не є особою, яка приймає рішення. Скільки часу він буде присутній в кадрі і грати цю роль, істотного значення вже не має.

Джерела:

– http://www.bbc.com/ukrainian/news_in_brief/2016/03/160308_it_sharapova_fallout

– http://retrans24.blogspot.com/2015/09/blog-post_21.html

Читайте також:  Путін сказав «А»: але чи віддасть він наказ про виведення військ з України? (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook