facebook

Штаб: За добу у зоні АТО ніхто не загинув, 7 бійців поранено

1ebc3e6-13-03

За минулу добу у зоні АТО внаслідок бойових дій жоден з українських військовослужбовців не загинув, 7 отримали поранення.

Про це 13 березня повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник.

За даними штабу, на Маріупольському



напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів, на Донецькому – 62,  кожен третій – з важкого озброєння.

За словами Мотузяника, напружена ситуація зберігається біля Авдіївки.

“Бойовики двічі відкривали вогонь з танків, здійснили артилерійський обстріл зі 122-мм гармати та випустили 63 міни з мінометів. Дедалі частіше бойовики використовують бронетехніку на Світлодарській дузі, біля с.Луганське окупанти тричі застосували БМП та ПТРК”, – повідомив Мотузяник.

Також на цій ділянці вели обстріли ворожі снайпери: біля Луганського на неподалік с.Миронівський.

Окрім того поблизу Горлівки тривають провокації: поблизу Зайцевого бойовики активно застосовували стрілецьку зброю, гранатомети та 82-мм міномети.

“Аналогічна ситуація – в районі Майорська. Ще 2 провокації відбулися біля с. Новгородське, одна – поблизу Верхньоторецького”, – зазначив Мотузяник.

В районі Донецького аеропорту бойовики застосували стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети поблизу Опитного та Пісок, також було зафіксовано 2 мінометних обстріли по позиціях сил АТО.

На Луганському напрямку противник порушив режим тиші 1 раз – біля с. Новозванівка Попаснянського району, застосувавши великокаліберні кулемети.

Джерело: pravda.com.ua

Читайте також:  Викладачка харківської академії – про Донбас: добре, що є Путін

Шукайте деталі в групі Facebook