facebook

За добу в АТО 44 обстріли, бойовики знову порушують “Мінськ” – штаб

Обстановка в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів в порівнянні з минулою добою зменшилася.

1741861


Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

“Зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ, з них на Донецькому напрямку – 38, 5 – на Маріупольському та 1 – на Луганському”, – йдеться в повідомленні.

Позиції українських військ по всій лінії розмежування 20 разів обстрілювали з мінометів різних калібрів, 9 з них поблизу Авдіївки, де також 4 рази бойовики використовували потужну артилерію калібром 122 мм, випустивши при цьому 18 снарядів.

На Світлодарській дузі по бійцям АТО, які тримають позиції неподалік Зайцевого, бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, а в районі Троїцького і Майорського – з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

По опорних пунктах сил АТО поблизу Новгородського, Пісків, Опитного і Невельського терористи вели вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, кулемети крупного калібру і стрілецьку зброю.

По опорних пунктах українських військ на Маріупольському напрямку в районі Старогнатівці і Новотроїцького бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а поблизу Мар’їнки також і з ЗУ-23.

Зміцнення сил АТО під Новотошківським на Луганщині бойовики обстріляли з міномета 82 калібру.

З півночі активність терористів значно знизилася – зафіксовано 2 обстріли позицій ВСУ з гранатометів різних систем поблизу Мар’їнки і Новотроїцького.

 Джерело: pravda.if.ua

 

Читайте також:  На Донбасі загинув 22-річний прикарпатець

Шукайте деталі в групі Facebook