facebook

На Донеччині СБУ впіймала бойовика «Чирика» з «Востока» (ВІДЕО)

Співробітники Служби безпеки України затримали в населеному пункті Верхньоторецьке, що в Донецькій області, представника терористичної групи «Восток», яка входить до організації «ДНР».скачанные файлы


Новину повідомляє «Преса України».

Як зазначили в прес-центрі СБ України, бійці спецслужби спільно з поліцейськими провели операцію із затримання бойовика «Востоку». Затриманим виявився терорист на прізвисько «Чирик». У спецслужбі встановили, що ця особа протягом березня-листопада минулого року брала активну участь у боях проти сил антитерористичної операції.

Однак, з часом бойовику не сподобалося ставлення до нього керівників «Востоку». Терорист розповів, що його били та затримували виплату зарплатні. Тому, розчарувавшись у вигаданій «Новоросії», сепаратист покинув розташування банди та повернувся додому. На місці проживання на бандита й надягнули кайданки.

Слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 260 Кримінального кодексу України – участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань.Нагадаємо, що бойовики банди «Восток», щоб довести українським бійцям всю серйозність намірів, вивісили над своїми позиціями прапор банди. Такими діями вони намагаються показати, що не залишили позицій під Ясинуватою.

Джерело: uapress.info

Читайте також:  Бойовики підірвали автомобіль з українськими бійцями: один загиблий, четверо поранених — штаб

Шукайте деталі в групі Facebook