facebook

Бойовики обстріляли з ПТРК позиції силовиків під Широкиним

Російські найманці активізувались на Маріупольському напрямку. Тут бойовики застосовували проти ЗСУ протитанкові ракетні комплески (ПТРК). З такого ж озброєння терористи гатили по українських опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького. Про це повідомили у прес-центрі штабу АТО.

large



Новину пердає «Преса України».

Опорні пункти в Зайцевому та Авдіївці бойовики обстрілювали використавши всі види озброєння. У штабі АТО відзначили особливу «любов» терористів до мінометів калібру 120 і 82 мм. Бойовики, за добу 16 березня, у цьому районі випустилии більше 130 мін.

«З ПТРК російські найманці вели вогонь по опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького, а з БМП поблизу Луганського та тричі біля Авдіївки. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші позиції в Новгородському та Майорську», – йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

У штабі силової операції зазначили, що останнім часом бойовики все чатіше використовують керовані ракети. Тут говорять, що ПТРК бойовиків зафіксували і на Маріупольському напрямку.

«На Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь по захисниках Широкіного з мінометів калібру 82 мм, ПТРК та стрілецької зброї», – резюмують у прес-центрі.

Снайпери терористів протягом вчорашнього дня, 16 березня, обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Невельського, Мар’їнки та Красногорівки.

Нагадаємо, у районі Попасної, ввечері 16 березня, з’явилась розвідувальна група терористів. Десятеро бойовиків намагались проникнути у тил підконтрольної українським військовим території. ЗСУ стріляли на ураження.

Джерело: uapress.info

Читайте також:  Україна контролює лише 35 шахт з 95 - Демчишин

Шукайте деталі в групі Facebook