facebook

Вже завтра розпочнеться оголошення вироку Надії Савченко

Українська льотчиця Надія Савченко, яку незаконно тримають на території Росії, перебуває в задовільному стані і готується до винесення вироку. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив її адвокат Микола Полозов.




218764

“У п’ятницю її відвідали представники Генерального консульства. Треба сказати, що вона перебуває у задовільному стані здоров’я. Звісно, у неї знижений тиск і температура, але поряд з тим вона економить сили, оскільки вирок, згідно з російським законодавством, поотрібно вислуховувати стоячи. На це потрібно досить багато зусиль, багатогодинне стояння під бубніння судді. Але поряд з тим вона готова і має намір бути присутньою на вироку”, – розповів він.

Відповідаючи на запитання, чи буде він присутній на засіданні суду (як відомо, через авіакатастрофу в Ростові-на-Дону місцевий аеропорт тимчасово не працює), Полозов відповів ствердно.

“Можу сказати, що і я, і адвокат Фейгін точно завтра будемо. Що стосується Новікова (третій адвокат, – ред.), то це запитання краще поставити йому”, – сказав адвокат.

Вирок українській льотчиці Надії Савченко російський суд почне виносити 21 березня. На зачитування вироку відведено два дні. Перед вироком в усьому світі проходять акції на підтримку льотчиці, її підтримують відомі політики, громадські діячі та діячі культури.

Джерело: ua.112.ua

Читайте також:  Лукашенко: Росія - це наша спільна вітчизна

Шукайте деталі в групі Facebook