facebook

Противник обстріляв околиці Авдіївки з танка

Бойовики у неділю відкривали вогонь із танка по позиціяї ЗСУ в районі Авдіївки, а під Новотроїцьким українських військових атакувала ДРГ.

скачанные файлы (11)

Про це розповів речник штабу АТО



Сергій Жмурко
.

“На Донецькому напрямку було зафіксовано вчора 28 обстрілів. Активність ворога значно зросла після обіду, після 14-ї години. По наших опорних пунктах у районі Авдіївки бойовики близько 10-ї години відкрили вогонь із танку, здійснили 12 пострілів, а згодом долучили до обстрілів ще й бойову машину піхоти (БМП), зенітну установку та гранатомети.

Із мінометів калібру 82 мм, гранатометів, кулеметів російські терористи обстріляли позиції поблизу Луганського. А поблизу Світлодарська – з міномета, БМП та кулеметів великого калібру.

Ворожі снайпери вели вогонь по наших позиціях у районі Зайцевого, Ленінського та Авдіївки. По позиціях поблизу Опитного ворог вів вогонь із гранатометів різних систем, зі стрілецької зброї – обстріляли опорні пункти неподалік Пісків та Мар’їнки.

У районі Трьохізбенки, що на Луганщині, найманці вели вогонь двічі з міномету, а згодом залучили до обстрілів гранатомети та кулемети.

У районі Новотроїцького близько 16-ї години диверсійно-розвідувальна група російських найманців чисельністю до 5 осіб наблизилася до позицій сил АТО та обстріляла їх із автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Отримавши гідну відповідь від українських бійців, ворог відступив”, – розповів Жмурко.

Джерело: gazeta.ua

Читайте також:  Львівщина: 20-річного юнака убило струмом на електровозі

Шукайте деталі в групі Facebook