facebook

Забери гроші з раSSєйських банків – не фінансуй банду Путлера!

Уже 2 роки Україна бореться проти найпідступнішого ворога за всю історію людства, але попри це раSSєйський бізнес, який фінансує терористів “ДНР-ЛНР”, успішно функціонує на території нашої держави. Час від часу проходять протестні акції щодо заборони бізнесу країни-окупанта в Україні, але який результат?



Поки є попит, до того часу й існуватиме пропозиція – базовий закон ринкової економіки.

З початку кампанії щодо бойкоту структур прибічників путлерівського режиму ефективною виявилась відмова від послуг АЗС «Лукойл», «ТНК» тощо. Мережа автозаправних станцій, що наповнює бюджет окупанта, різко скоротилась у порівнянні з початком 2014 року. А все тому, що водії все менше стали заправлятись пальним САМЕ на цих АЗС. Збитки компанії внаслідок зменшення обсягів продажу та агресивна політика конкурентів, змусила «Лукойл» продати мережу автозаправних станцій інвестиційній компанії «AMIC» (Австрія).

Те саме може спіткати і раSSєйський бізнес у сфері банківських і фінансових послуг. Поки-що в Україні себе досить непогано почувають банки та страхові компанії з капіталом друзів Кремля, однак кількість їх клієнтів теж поступово зменшується.

Агресивні дії деяких активістів – розгром відділення «Сбербанку» РФ у Києві під час річниці Небесної сотні, зафарбовані вікна відділення у Львові та інших містах, – скоріше нагадують рекламну акцію: вивіска «Сбербанк» засвітилась на всіх телеканалах.

А чи не краще просто НЕ вкладати в них гроші? В Україні діє понад 100 комерційних банківських установ з них 8 з капіталом кремлівської банди: «Дочірній банк Сбербанку росії», «ВТБ банк», «Альфа банк», «VS Банк», «БМ Банк», «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», «Форвард банк» і замаскований «Укрсоцбанк».

Те саме стосується і страхових компаній: «Альфа Страхування», «Провідна», «Альянс Україна», «Інго Україна», «Український фінансовий альянс», «Гарантія – Життя», «Гута – Україна», «Довіра та гарантія», «Просто-страхування», «Ренесанс життя», «Інго життя» та «ХДІ Страхування», частина прибутку яких іде на фінансування війни на Донбасі.

Чи є сенс обслуговуватись у цих установах в той час, коли Ваші рідні, близькі, побратими щодня ризикують життям, ведучи боротьбу проти окупанта?!

Джерело

Читайте також:  Сказ ватного мозку: В Україні працює американський концтабір з крематорієм для спалювання сепаратистів

Шукайте деталі в групі Facebook