facebook

Гей-скандал у Львові: слова чиновника розцінюють як заклик до розправи

Керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Ілья Ківа цитатою із Біблії прокоментував події у Львові, коли активісти камінням закидали учасників ЛГБТ-фестивалю.

20160321160909

«З’їзд» прихильників лесбійських та гомсексульних стосунків відбувався минулими вихідними в одному із львівських готелів, не дивлячись на протести львів’ян та заборону суду його проводити. Незадовго до початку дійства під стінами готелю почали збиратися чоловіки у спортивних костюмах, міцної статури, котрі називалися активістами, пишуть Версії



з посиланням на PRESS-ЦЕНТР.

За кілька годин після початку невідомі зателефонували до поліції і повідомили, що приміщення готелю заміноване, довелося евакуювати звідти людей.

Для учасників фестивалю підігнали кілька автобусів. Як тільки люди сіли в автобуси, активісти почали закидати їх камінням.

На щастя, ніхто серйозно не постраждав, тим не менше інцидент набув неабиякого резонансу. Мер Львова Андрій Садовий проведення цього фестивалю назвав спланованою провокацією, а керівник департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Ілья Ківа на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував цей інцидент цитатою із Біблії:

«Львів! Біблія, Левит, вірш 20, глава 13. А хто лежатиме з чоловіком, як із жінкою, то обидва вони зробили гидоту, будуть конче вбиті, кров їхня на них. P.S. Читайте Біблію, вірте в Господа!» – заявив Ківа.

Користувачі мережі активно обговорюють цей пост. Деякі з них вже навіть побачили у ньому заклик до фізичної розправи.

Джерело: versii.if.ua

Читайте також:  На Львівщині поліціянтка на смерть збила велосипедистку

Шукайте деталі в групі Facebook